blushi Tag

Partia e Lirisë dënon me ashpërsinë më të madhe vijimin e akteve të rënda kriminale dhe terroriste të Bashkisë së Tiranës për shkatërrimin dhe rrëmbimin me forcë të pronave të ligjshme të qytetarëve.   Me pretekstin e dëmtimeve nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit 2019, Erion Veliaj...