Znj. Silva Caka

Znj. Silva Caka lindi ne Çorovode,  me date 25 Dhjetor 1987. 

Znj. Caka u diplomua ne vitin 2010 me Diplome te Integruar te Nivelit te Dyte, me titullin Master Shkencor, ne degen Juridik, ne Fakultetin e Drejtesise te Universitetit te Tiranes.

Prej Prillit te vitit 2012, ajo eshte anetare e Kryesise dhe Sekretare per Marredheniet me Publikun e Levizjes se Gruas per Integrim. Gjithashtu prej Tetorit 2012 eshte anetare e Komitetit Drejtues Kombetar te Levizjes Socialiste per Integrim.

Prej Dhjetorit te vitit 2013 eshte Deputete e qarkut te Beratit ne Kuvendin e Shqiperise. Perpara kesaj detyre, ka kryer detyren e juristes prane Agjencise Kombetare te Burimeve Natyrore.

Gjithashtu, prej vitit 2014 eshte Sekretare per Marredheniet me Publikun e Grupit Parlamentar te Levizjes Socialiste per Integrim dhe anetare e Kryesise se kesaj partie politike nga Nentori 2015.