Znj. Erisi Zaimi

Znj. Erisi Zaimi,  ka lindur ne Tirane me 16 dhjetor 1982.

E diplomuar ne Universitetin e Shkencave Sociale, ne degen Psikologji ne vitin 2006. Me pas, vazhdoje studimet master ne Shkenca Politike ne profilin Administrim Publik.

Znj. Erisi Zaimi ka marr pjese ne nje trajnim te zhvilluar ne Washington D.C  nga International  Law Institute ne bashkepunim me Georgetown University  me temen “Project Monitoring and Evaluation”.

Pas perfundimit te studimeve, Znj.Zaimi ka punuar ne Gjykaten e shkalles se pare Tirane, si psikologe ne ceshtjet civile. Në vitin 2009, ka punuar  ne Ministrine e Shendetesise. Me pas ne vitin 2010 ka punuar ne Drejtorine Arsimore te Tiranes. Ne vitin 2011 ka punuar ne Ish-Ministrine e Ekonomise, Tregtise dhe Energjise. Aktualisht Znj. Zaimi punon prane Agjensise Kombetare te Burimeve Natyrore.

Ajo eshte nje nder themeluesit e Levizjes Socialiste per Integrim. Znj. Zaimi ka mbajtur postin e Nenkryetares se Levizjes Rinore per Integrim.

Në periudhen 2011 – 2015, Znj. Zaimi ka qene anëtare e Këshillit Bashkiak të Tiranës.

Aktualisht, eshte sekretare e pergjitheshme e Levizjes se Gruas  per Integrim, gjithashtu eshte  rizgjedhur Anetare e Kryesise se Levizjes Socialiste per Integrim.