Author: Partia e Lirise

Ilir Meta: Nisim një betejë pa kthim, politike, parlamentare, ligjore për të mbrojtur dhe rivendosur të gjitha të drejtat e pensionistëve Tryeza e Partisë së Lirisë: “Pensionistët dhe grupet në nevojë, respekt, mirënjohje dhe dinjitet për ta” Kategoria sociale më e diskriminuar e shoqërisë tonë mbeten pensionistët...

Korrupsioni i shfrenuar dhe skizofrenik është i vetmi qëllim madhor i “Rilindjes”. Korrupsioni është pjesë e axhendës së qëllimshme antikombëtare të shpopullimit të Qeverisë që premtoi 300 mijë vende të reja pune por detyroi mbi 700 mijë shqiptarë të ikin nga sytë-këmbët nga vendi më i...

Partia e Lirisë dënon me ashpërsinë më të madhe vijimin e akteve të rënda kriminale dhe terroriste të Bashkisë së Tiranës për shkatërrimin dhe rrëmbimin me forcë të pronave të ligjshme të qytetarëve.   Me pretekstin e dëmtimeve nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit 2019, Erion Veliaj...