Author: Partia e Lirise

Disa ditë më parë, grupi i deputetëve të maxhorancës votoi verbërisht Ligjin për Zonat e Mbrojtura, duke i hapur udhë në këtë mënyrë shkatërrimit për interesat klienteliste të oligarkëve të pushtetit të pasurisë kombëtare. Me këtë ligj zonat e mbrojtura, do të shndërrohen në sheshe ndërtimi...

23 shkurt 2024, Stamboll Kryetari i Partisë së Lirisë, z.Ilir Meta mori pjesë në Samitin Ekonomik për Euroazinë në Stamboll, me ftesë të Presidentit të Fondacionit të Marmarasë, z.Akkan Suver, ku të pranishëm ishin shumë ish-kryetarë shtetesh, liderë politikë dhe ekspertë të shquar botërorë në fushën...

Kuvendi i Shqipërisë është kthyer prej kohësh në një noter të neveritshëm të Qeverisë. Edhe seanca e shëmtuar plenare që pamë sot rikonfirmoi qartë se Kuvendi është zhytyr në kaos dhe paligjshmëri totale dhe është shndërruar në një “rrobaqepsi” që qep ligje me porosi dhe për...

THIRD WORLD FORUM FOR THE CULTURE OF PEACE CAIRO, 20 FEBRUARY 2024                     "Peace is not something you wish for; it's something you make, something you do, something you are, and something you give away." - John Lennon   Distinguished guests   It is my honor and privilege to participate...