Author: Partia e Lirise

Është kënaqësi të takohemi sot. Çështja më e rëndësishme është që çdo 8 Mars të bëjmë një bilanc lidhur me pozitën e gruas, të nënës, të vajzës në shoqërinë tonë, në familjen tonë dhe sidomos ne politikanët dhe vendimmarrësit të shohim se cilat janë rezultatet...

Rezoluta e miratuar nga Partia Popullore Europiane, forca kryesore që drejton sot institucionet europiane, shpreh qartë shqetësimet themelore të Partisë së Lirisë dhe të opozitës, duke konfirmuar jo vetëm drejtësinë e qëndrimeve tona politike, por edhe të betejës së përbashkët me qytetarët kundër Narkoshtetit, i...

Jemi sërish së bashku për një çështje shumë delikate dhe kritike, lidhur me pensionistët, jetën e tyre dhe vështirësitë që ata përballen për të përballuar përditshmërinë e tyre. Pensionistët në radhë të parë dhe mbi të gjitha, përballen me pamundësinë thuajse absolute, për të paguar energjinë...

Çështja e jetës tepër sfidante të pensionistëve shqiptarë është tashmë një kryetemë për Partinë e Lirisë, e cila kë një program të qartë për t’u dhënë zgjidhjeve të gjitha aspekteve më kritike, me të cilat pensionistët shqiptarë ndeshen sot. Një nga aspektet më kritike të rreth...

Në emër të Partisë së Lirisë, dua të përshëndes ngjarjen shumë të rëndësishme të hapjes së bazës moderne ajrore të NATO-s në Kuçovë si dhe ta vlerësoj atë si një investim strategjik për rritjen e sigurisë tonë kombëtare, por edhe atë rajonale dhe vetë Aleancës...

Sekretarja për Marrëdhëniet me Publikun, Silva Caka: Propozimet e Partisë së Lirisë përmirësojnë qeverisjen vendore dhe shërbimet ndaj qytetarëve Partia e Lirisë, në tryezën e zhvilluar ditën e djeshme mbi Reformën Territoriale dhe sfidat e qeverisjes vendore, pas konstatimeve të të gjithë ekspertëve pjesëmarrës në tryezë,...